colorways


Welkom bij Zeven Katten
Garens en Benodigdheden voor breien en haken.

Welkom gast! Wilt u zich aanmelden?

Zeven Katten bestaat al meer dan 7 jaar. Hier kunt u terecht voor al uw aankopen  voor haken en breien. Naalden en accessoires van Kinki Amibari, Brittany, Boye, Kolláge en Zeven Katten, garens van Artesano, Artyarns, Kaalund Yarns, Crystal Palace Yarns, Manos del Uruguay, Colorways, Cascade Yarns, The Fibre Company, Rowan Yarns, Geilsk, Ferner Wolle, Blue Moon Fiber Arts - Socks That Rock.
Zeven Katten heeft een uniek assortiment van hoge kwaliteit waarvan u de producten niet snel ergens anders in Nederland of zelfs Europa zult vinden.

02-11-2016: De voorraden worden op dit moment geteld ivm de beurs. Het kan zijn dat uw bestelling nageleverd moet worden. Houdt u dan rekening met een levertijd van minimaal 4 weken.

Wij staan weer op de brei- en haakdagen te Zwolle, op 21 en 22 Oktober. Bestellingen in de webshop worden pas vanaf maandag 24 Oktober verzonden, en er bestaat een kans dat het door u gekozen product uitverkocht is op de beurs. Ik neem dan contact met u op over de levertijd. Nieuw in Nederland: Socks that Rock van Blue Moon Fiber Arts! 

Woont u in de omgeving? Vul bij uw bestelling kortingscode DREUMEL in, en u kunt de bestelling afhalen aan huis . Wel graag even vantevoren een ophaalafspraak maken via mail of telefoon. En gaarne vooraf per bank betalen.
 
Mocht u iets zien, maar het voorraadaantal staat op 0, neemt u dan gerust contact met ons op over levertijden, alvorens te bestellen. 

Veel plezier met rondkijken!Maandelijkse aanbieding voor december
Uw ipadres is: 54.204.139.136
Copyright © 2016 Zeven Katten. Powered by Zen Cart